Skip to main content

Onnistunut putkiremontti.
Erikoistunut urakoitsija – LVI-Limino Oy

LVI-Limino Oy, Lahti

Putkiremontti joka onnistuu. LVI-Limino on paikallinen Uponor KOTI urakoitsijasi, kun vaadit LVI-alan kokemusta, laatua ja takuutyötä.

Putkiremontti sisältää kaikki kotisi talotekniset tarpeet

Putiremontti on laaja kokonaisuus, jossa asunnon arvo nousee ja asumisen turvallisuus paranee. Laadukkaassa putkiremontissa voidaan usein myös parantaa merkittävästi asunnon energiatehokkuutta.

Putkiremontti Uponor KOTI -tapaan

  • Putkiremontti on nopea, vain 2-5 päivää
  • Putkiremontin hinta kestää vertailut – Asentamisen helppous pienentää kustannuksia
  • Putkiremontin hintaa pienentää kotitalouden verovähennysoikeus, jopa 40%
  • Putkiremontin aikana talossa voi asua koko remontin ajan
  • Uponor järjestelmätodistus vastaa tuotteiden laadusta.

Putkiremontti toteutetaan kaikkiin pientaloihin useilla talousalueilla: Lahti, Helsinki, Tampere, Turku, Lappeenranta, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola.

Talosi asialla, pientaloihin erikoistunut Uponor KOTI -urakoitsija, LVI-Limino Oy. Soita!

Laske hinta-arvio putkiremontille

Miksi putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa

Asunnon omistajana on tärkeää pitää putkistot hyvässä kunnossa.

Se on tärkeää paitsi kodin sujuvan toiminnan kannalta, mutta se myös säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Putkiremontin teko ajoissa ja mahdollisten korjausten tekeminen auttavat ehkäisemään kalliita rikkoutumisia ja vesivahinkoja.

1. Vältä kalliit korjaukset putkiremontilla:

LVI-ongelmat eivät parane iän myötä, vaan pahenevat!

Jos odotat liian kauan ongelman korjaamista, edessäsi voi olla paljon kalliimpia korjauksia myöhemmin. Säännöllinen kunnossapito voi auttaa tunnistamaan pienet ongelmat ennen kuin niistä tulee isoja ja säästää sinut suurilta korjauskuluilta.

2. Putkiremontti parantaa tehokkuutta:

Ajan myötä putkistojärjestelmät voivat tukkeutua tai virtaukset muuttua roskien kertymisen tai putkien korroosion vuoksi. Tämä voi heikentää järjestelmän tehokkuutta ja johtaa korkeampiin energialaskuihin sekä vedenpaineen heikkenemiseen koko asunnossa.

3. Putkiremontti suojaa kotisi:

LVI-ongelmat, kuten vuodot tai putkirikot, voivat aiheuttaa vakavia vahinkoja, jos ne jätetään hoitamatta liian pitkäksi aikaa.

Vesivahingot eivät ole ainoastaan kalliita korjata, vaan ne voivat myös johtaa esimerkiksi homeongelmiin, joka aiheuttaa terveysriskejä kodissa asuville.

Mitä on syytä huomioida, kun valitsee putkiremontin toteuttajaa?

Putkiremontissa ammattilaisen palkkaaminen on usein paras ja ainoa vaihtoehto.

Liminolla on pitkä kokemus ja paras osaaminen työn tekemiseen oikein.

Asiakkaiden tyytyväisyys ohjaa tekemistämme. Liminon yli tuhannen toteutetun remontin kokemus ja lähes täydellinen asiakastyytyväisyys takaavat onnistuneen lopputuloksen myös teidän kotona.

Limino tarjoaa maksuttoman kartoituksen putkiremontin toteutuksessa, näin tiedät tarkalleen remontin kustannusarvion, samoin kuin mahdollisten muiden putkiremontin aikana toteutettavien parannustenkin kohdalla.

Meille on tärkeää, että viestintä sinun ja Liminon asentjien välillä on selkeää koko prosessin ajan. Näin kaikki ovat samalla sivulla siitä, mitä on tehtävä ja miksi.

Toteutamme putkiremontit PK-seudulla, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa, Hämeenlinnassa ja lähes koko eteläisessä Suomessa.