Skip to main content

Viemärin sukitus ja putkiremontti Jyväskylä

Viemärin sukitukset Jyväskylän alueella toteuttaa ammattitaidolla LVI-Limino Oy

LVI-Limino on paikallinen Uponor KOTI urakoitsijasi, kun vaadit LVI-alan kokemusta, laatua ja takuutyötä, valitse LVI-Limino Jyväskylä

Viemärin sukitus pientaloihin, Jyväskylän alueella

Sukitus ja putkiremontti Jyväskylän alueen omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin tinkimättömällä ammattitaidolla. Viemärin sukitukset toteutetaan Limino-viemäriremonttina. Putkiremontissa uusimme myös käyttövesiputkistot ja uusimme lämmitysjärjestelmän putkistot sekä laitteet. Olemme paikallinen LVI-asennusliike, Limino Oy  Jyväskylä.

Sukitus on paras menetelmä viemäriputkistojen remonttiin

Sukitus on usein paras ja edullisin tapa toteuttaa laadukas viemäriremontti. Limino-sukitusmenetelmä on toimiva ja edullinen ratkaisu omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin Toteutamme sukitukset ammattitaidolla Jyväskylän ja ympäristökuntien omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin.

Sukituksessa (eli sujutuksessa) vanhalle valurauta-, betoni- tai muoviviemärille remontoidaan uutta vastaava kunto.

Sukitus poistaa nopeasti vuotavasta viemäristä aiheutuvat vesivahingot ja hajuhaitat.

Jos asunnossasi on ongelmia viemäreiden kanssa ja asuntosi on Jyväskylän alueella, ota yhteyttä heti.

Tilaa maksuton kartoitus

Putkiremontti pientaloihin

Pientalojen putkiremontti Jyväskylän ja ympäristökuntien alueella, toteutetaan kokonaisurakointina asiakkaan toiveiden mukaan.

Putkiremonttimme on loppuun asti suunniteltua, ja näin tehokkaasti suoritettu. Uponorin tuotteilla saamme aikaan enemmän. Voit myös asua kotonasi koko putkiremontin ajan!

Maksuton viemäriremonttikartoitus – Jyväskylä

Limino Jyväskylä tarjoaa maksuttoman kartoituksen omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin, ja saamme näin varmempaa tietoa putkistojen ja viemärien kunnosta. Putkiremontti on tarkkaan suunniteltu alusta lähtien.

Putkien kanssa on oltava tarkkana ja käytettävä vain parhaita materiaaleja. Limino on luotettava, vakavarainen ja hyvää asiakaspalautetta saava LVI-erikoisosaaja.

Viemärien kartoituksessa käytämme erikoiskameraa, joka taltioi viemärissä olevat heikkoudet. Kartoituksessa dokumentoidaan viemärin kunto, jolloin myös remontin hinta on tarkoin laskettavissa.

Käyttövesiputkiston kuntoa tarkistettaessa, arviointi ja yhteenveto on kirjallinen. Putkistovuotoa arvioidaan vedenvirtausmittauksen avulla.

Miksi valita Limino Oy putkiremontin toteuttajaksi?

Limino Oy on täysin kotimainen pientalojen käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneerauksiin erikoistunut LVI-talo. Ydinosaamiseen keskittyminen sekä ammattitaitoinen henkilöstömme takaavat asiakkaalle vaivattoman, laadukkaan ja ennen kaikkea järkevän ratkaisun jokaisen tarpeisiin.

Suomalainen talokanta vääjäämättä vanhenee ja samalla näiden kotien putkistot ovat tulossa käyttöikänsä lopputaipaleelle. Tässä vaiheessa haluamme auttaa ja tarjota asiakkaillemme huoletonta ja laadukasta remonttikokonaisuutta – kotoa muuttamatta. Kaiken toimintamme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas ja vastuullisuus – olemmehan me talosi asialla.

Laske hinta-arvio sukitukselle

Putkiston materiaali
1
1
0