Skip to main content

Viemärin sukitus, hintaan vaikuttavat tekijät

LVI-Limino Oy
Sukitukset laadukkaasti Etelä-Suomen alueella!

Viemärin sukitus on edullinen ja laadukas tapa korvata perinteinen viemäriremontti. Limino-menetelmällä tehdyn viemärin sukituksen todennettu käyttöikä on yli 50 vuotta, mikä vastaa uuden viemäriputkiston käyttöikää.

Viemärin sukitus hinta pähkinänkuoressa.

Viemärin sukituksessa hinta määräytyy paitsi viemäriputken pituuden, materiaalin ja käyttöpisteiden määrän lisäksi muunmuassa viemäriverkoston haarojen ja mutkien määristä sekä asunnon pohjaratkaisusta.

Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin ajatella viemärin sukituksen maksavan noin 50-70% normaalia viemäriremontti vähemmän. Samalla toki asumiseen aiheutuvat haitat ja operaation kesto ovat huomattavasti pienemmät.

Viemärin sukitus takuu

Viemärin sukituksen hintaan vaikuttavat tekijät

 • Viemäriverkoston pituus
 • Vesipisteiden ja WC istuinten määrä
 • Lattiakaivojen määrä ja sijoittelu
 • Asunnon pohjaratkaisu ja kerrokset
 • Viemärin materiaali
 • Viemärin mutkien ja haarojen määrä

Viemärin sukituksen hinta omakotitalossa

 • Keskimääräinen hintaluokka noin 9000-40000€
 • Mahdollisuus kotitalousvähennykseen työn osuudesta
 • Työn osuus 50-70%
 • Ilmainen kuntokartoitus ja tarjous Liminolla etukäteen.
 • Mielenrauhaa jopa 50 vuodeksi

Viemärin sukituksen hinta taloyhtiössä

Viemärin sukitus on hyvä tapa hoitaa myös taloyhtiön putkiremontti. Kun useampi asunto sukitetaan samalla, voi yksikkökohtainen hinta ola edullisempi.

 • Helppo hoitaa yhden kumppanin kanssa
 • Kustannussäästö, kun taloyhtiössa voi asua remontin ajan
 • Nopeasti valmista
 • Remontti tehdään rakenteita rikkomatta
 • Kestävä ja pitkäikäinen lopputulos, 50 vuotta

 

Tilaa maksuton kartoitus

Putkiremontti vs sukitus hinta

Miksi viemärin sukitus on edullisempi kuin perinteinen putkiremontti? Putkiremontissa puretaan asunnon rakenteita, ja yleensä joudutaan vaihtamaan samalla kalusteita. Nämä tuovat merkittävää lisäkustannusta.

Lisäksi työn nopeus ja materiaalien kulut ovat merkittävästi pienemmät. Joskus kuitenkin halutaan tehdä perinteinen putkiremontti. Tämä voi tulla kyseeseen jos halutaan samalla uusia pintoja ja kalusteita tai vanhat putket ovat erittäin huonossa kunnossa.

 

Mitä asiakkaamme meistä sanovat

Erinomainen ammattitaito! Työ eteni selkeästi suojauksesta loppusiivoukseen. Asentajat kertoivat myös mielellään työn etenemisestä ja työvaiheista.

Erja NurroHelsinki

Vakuuttava ja selkeä. Läsnäoleva. Asiakas kokee olevansa tärkeä. Työnjälki on hyvää.

Mika KeskivinkkaTampere

Asentajien ammattitaito ja työn jälki oli hyvä ja he onnistuivat hyvin ottamaan perheemme huomioon remontin aikana.

Maarit ElsiläLappeenranta

Asiantuntevaa palvelua, hyvää asiakaspalvelua. Se mitä luvattiin toteutui. Saatiin kattava informaatio mitä tällainen remontti pitää sisällään ja meidät pidettiin hyvin ajantasalla milloin remontti alkaa ja miten se etenee.

Olavi KattoRaisio

Ottivat meidät ja meidän mielipiteet hyvin huomioon työtä tehdessään. Molemmat asentajat olivat hyvin ammattinsa osaavia, ahkeria, asiakkaiden kanssa hyvin toimeen tulevia. Työn jälki oli siistiä ja asianmukaista.

Jouko RajalaNiinikoski

Hienoa jälkeä, muutama lista jäi irti mutta saamme ne itse paikoilleen. Hyvin kerrottu uudet toimintaohjeet.

Marko HilariKlaukkala

Yleistä viemärien sukituksen hinnasta

Viemärin pinnoitus on erinomainen vaihtoehto kotisi putkiston remontoimiseksi. Se auttaa suojaamaan putkistoja korroosiolta ja muilta veden ja roskien aiheuttamilta vaurioilta ja samalla pidentää putkien käyttöikää ja estää näin vesivahinkojen syntymistä.

Sukituksessa on monta muuttujaa

Viemärilinjan pinnoituksen hinta riippuu useista tekijöistä, kuten käytetystä materiaalista, putken koosta ja mahdollisesti tarvittavista lisäpalveluista. Yleisesti ottaen voit odottaa maksavasi ammattimaisesta viemärilinjan pinnoituspalvelusta 50-200 euroa juoksumetriä kohti. Tämä hintahaarukka kattaa sekä sisä- että ulkoviemärit sekä mahdollisesti tarvittavat muutokset ja yksittäisten osien vaihdot.

Sisätiloihin suositellaan yleensä epoksipohjaisia pinnoitteita, koska ne ovat kestäviä ja kestävät korkeita lämpötiloja. Nämä pinnoitteet levitetään yleensä ruiskulla  paineilman avulla, ja ne voivat kestää jopa 50 vuotta asianmukaisessa käytössä.

Ulkotiloissa voidaan käyttää polyuretaanipohjaisia pinnoitteita, koska ne kestävät paremmin UV-säteilyä ja sään vaikutusta. Tämäntyyppiset pinnoitteet ovat yleensä kalliimpia kuin epoksipohjaiset tuotteet, mutta hinta on silti merkittävästi edullisempaa kuin putkien vaihto.

Viemärin sukitus on ammattilaisen työtä.

Materiaalikustannusten lisäksi ammattimlaisten työ aiheuttaa kustannuksia. Liminolta saat selkeän tarjouksen, jossa eritellään työn ja materiaalien osuudet.

Liminon kokemus varmistaa, että asentajillamme on aina tarvittavat erikoislaitteet sekä osaaminen haastavampiinkin projekteihin.

Kaiken kaikkiaan viemärilinjojen pinnoitus on erinomainen tapa suojata kotisi putkistojärjestelmä korroosiolta ja muilta veden ja roskien aiheuttamilta vaurioilta ja samalla pidentää sen käyttöikää merkittävästi.

 

Vaikka viemärin sukitus ei ole ilmaista se säästää rahaa pitkällä aikavälillä välttämällä kalliit korjaukset, jotka johtuva putkirikoista tai vuotokohteista.

Viemärin sukitus