Skip to main content

Käyttövesiputkiemontti välttää vesivahingon

Käyttövesiremontti lähes koko etelä-Suomen alueelle:
LVI-Limino Oy

Limino käyttövesiremontti on tarkasti suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu, pientaloihin keskittynyt saneeraus.

Käyttövesiputkiremontti

Käyttövesiputkiremontissa asennamme uudet käyttövesiputket pinta-asennuksena mahdollisimman huomaamattomasti, hyödyntäen yhdessä asiakkaan kanssa tarkasti suunniteltuja reittejä.

Käytämme laadukasta ja kestävää Uponor-komposiittiputkea, jolle myönnämme 10 vuoden järjestelmätakuun. Ammattitaitoiset asentajamme ja tyylikkäät vesikalusteet takaavat mutkattoman kokonaisuuden talosi uudeksi käyttövesijärjestelmäksi.

Vakuutusyhtiöiden sekä Finanssiala ry:n tilastojen mukaan käyttövesiputkista johtuvat vuodot aiheuttavat suurimman osan vesivahingoista suomalaisissa omakotitaloissa.

Vuotovahingoista aiheutuvia korvauksia maksetaan noin 160 miljoonalla eurolla vuosittain. Korvattavia vuotovahinkoja on noin 37 000 kappaletta vuosittain. Tämä tarkoittaa noin sata vahinkoa joka päivä (Finanssiala ry).

Käyttövesiputkiremontti omakotitalossa

Käyttövesiputkien materiaali omakotitaloissa oli ennen 1990-lukua kuparia tai rautaa. Lämmin- ja kylmävesiputket olivat asennettu rakenteiden sisään. Putkistovuodot ovat vaikeasti havaittavissa ja ne voivat jatkua pitkään kenenkään huomaamatta. Piilevä vesivahinko talon rakenteissa voi aiheuttaa homeongelmia, terveyshaittoja sekä asunnon arvon alenemisen. Yli 30 vuotta vanha käyttövesiputkisto on riski.

Maksuton käyttövesiputkiston kartoitus

 • Asiantuntija tarkistaa käyttövesiputkiston kunnon ja mahdolliset riskitekijät
 • Teemme vedenvirtausmittauksen, jolla selvitämme vedenpaineen
 • Täytämme tarkastuslomakkeen
 • Arvioimme vesivahingon riskit
 • Lopuksi teemme yhteenvedon kokonaisuudesta

Käyttövesiremontin hyödyt

 • Remontin kesto vain 1-3 päivää
 • Talossa voi asua koko remontin ajan
 • Remontti tehdään rakenteita rikkomatta
 • Käyttövesiputket pinta-asennuksena
 • Veden laatu paranee
 • Vakuutusmaksut pienenevät
 • Vesivahingon riski poistuu
 • Talon jälleenmyyntiarvo nousee
 • Nykyaikaiset vesikalusteet tuovat ilmettä
 • 10 vuoden järjestelmätakuu
Tilaa maksuton kartoitus!

Käyttövesiputkiremontin hinta-arvio laskuri

Mitä asiakkaamme meistä sanovat

Erinomainen ammattitaito! Työ eteni selkeästi suojauksesta loppusiivoukseen. Asentajat kertoivat myös mielellään työn etenemisestä ja työvaiheista.

Erja NurroHelsinki

Vakuuttava ja selkeä. Läsnäoleva. Asiakas kokee olevansa tärkeä. Työnjälki on hyvää.

Mika KeskivinkkaTampere

Asentajien ammattitaito ja työn jälki oli hyvä ja he onnistuivat hyvin ottamaan perheemme huomioon remontin aikana.

Maarit ElsiläLappeenranta

Käyttövesiputkiremontti laadukkaasti

Ammattimaisen käyttövesiputkiremontin edut

Ammattitaitoisen putkiasentajan valinta kaikkiin putkiremonttiasioihin tarjoaa  useita etuja. Ammattitaitoisilla asentajillamme on kokemusta ja tietoa, joten voimme diagnosoida ja korjata kaikki putkisto-ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

1. Turvallisuus:

Yksi tärkeimmistä syistä valita Limino on turvallisuus. LVI-järjestelmät sisältävät potentiaalisesti vettä ja sähköä, joiden turvallinen korjaaminen tai asentaminen edellyttää erikoistyökaluja ja -tekniikoita. Ammattitaitoiset asentajamme osaavat käsitellä näitä materiaaleja turvallisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista haitoista tai ongelmista.

2. Laadukas työskentely:

Ammattitaitoisilla asentajillamme on vuosien kokemus erityyppisten putkisto-ongelmien käsittelystä, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota laadukasta ja alan standardien mukaista ammattitaitoa. Sinun ei tarvitse huolehtia asentajien ammattitaidosta tai soveltumattomien osien käytöstä, kun valitset Liminon korjaustarpeisiisi.

3 .Ajan säästö:

Liminon valinta käyttövesiputkiremontin toteuttajaksi säästää usein myös aikaa. Saamme yleensä työn tehdyksi tehokkaammin, sillä tunnemme suomalaiset talot ja  osaamme diagnosoida ongelmat nopeasti ja kertoa tarkalleen, mitkä vaiheet on toteutettava korjausten suorittamiseksi oikein ja tehokkaasti .

Kaiken kaikkiaan Liminon valinta remontin toteuttajaksi takaa turvallisuuden, laadukkaan työn, kustannussäästöt ja ajansäästöt.

Kun kodissasi on mikään putkisto ongelma , valitse ammattitaitoinen ja luotettava Limino.

Käyttövesiputkiremontin vaikutus asunnon arvoon

Asunnon käyttövesiputkien remontointi on jokaisen talon elinkaaressa toteutettava peruskorjaus.  Sen lisäksi, että se parantaa kotisi turvallisuutta ja estää vesivahinkoja, se voi myös lisätä kiinteistösi arvoa merkittävästi.

Tulevaisuudessa siintävä käyttövesiputkiremontti on monelle selkeä syy jättää asunto ostamatta. Lisäksi, oikein toteuttettuna putkiremonteilla voidaan lisätä energiatehokkaita ominaisuuksia, kuten lämmityksen ajastusta, tehokkaampia lämmitysjärjestelmiä tai paremman hyötysuhteen pattereita. Toisiin remontteihin voi myös saada valtion verohyvityksiä.

Sen lisäksi, että remontit nostavat myyntihintaa, ne voivat myös houkutella potentiaalisia ostajia, jotka eivät ehkä muuten olisi harkinneet kiinteistösi ostamista. Jos päätät päivittää talosi nykyiset järjestelmät (kuten putkistot tai sähköjohdot), ostajat voivat saada mielenrauhaa tietäessään, että heidän ei tarvitse huolehtia näistä asioista muuttaessaan taloon.

Asunnon kunnostaminen voi myös vähentää pitkän aikavälin ylläpitokustannuksia parantamalla sen kestävyyttä ja tehokkuutta ajan mittaan.

 

Kaiken kaikkiaan asunnon kunnostamisesta on monia muitakin etuja kuin vain sen jälleenmyyntiarvon nostaminen – se tekee asumisesta miellyttävämpää nykyisille omistajille ja samalla houkuttelevampaa mahdollisille ostajille.

Olipa suunnitelmissasi myydä pian tai jäädä asumaan moneksi vuodeksi; investoiminen käyttövesiputkiremonttiin on lähes aina viisas päätös!

 

Toteutamme käyttövesiputkiremontteja lähes koko Etelä-Suomen alueella.

Helsinki & Pk-seutu

Tampere

Lahti

Turku

Hämeenlinna

Jne