Skip to main content

Käyttövesiputkiemontti Helsinki, Limino hoitaa

Käyttövesiputkiremontilla mielenrauhaa.
Ota yhteyttä.

Limino käyttövesiremontti on tarkasti suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu, pientaloihin keskittynyt saneeraus.

Katso käyttövesiputkiremontin hinta Helsingin alueella

Käyttövesiputkiremontti Helsinki & PK-seutu

Käyttövesiputkiremontin aikana uusitaan vanhat putket pinta-asennuksella, joka tehdään mahdollisimman huomaamattomasti ja asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltuja reittejä hyödyntäen.

Limino tarjoaa korkealaatuiset remonttipalvelut Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella. Käytämme kestävää ja laadukasta Uponor-komposiittiputkea, jolle annamme 10 vuoden järjestelmätakuun. Asiantuntevat asentajamme ja tyylikkäät vesikalusteemme varmistavat ongelmattoman ja laadukkaan käyttövesijärjestelmän päivityksen taloosi.

Vakuutusyhtiöt ja Finanssiala ry:n tilastot osoittavat, että suurin osa vesivahingoista suomalaisissa omakotitaloissa johtuu käyttövesiputkien vuodoista.

Vesivahinkoihin liittyviä korvauksia maksetaan vuosittain noin 160 miljoonan euron edestä. Vuotovahinkoja, jotka saavat korvausta, on noin 37 000 kappaletta vuosittain. Tämä tarkoittaa, että joka päivä sattuu noin sata vahinkoa (Finanssiala ry).

Käyttövesiputkiremontti omakotitalossa

Ennen 1990-lukua omakotitalojen käyttövesiputket oli usein tehty kuparista tai raudasta. Lämpimän ja kylmän veden putket oli sijoitettu rakennuksen sisäosiin. Putkistovuotojen havaitseminen voi olla hankalaa, ja ne saattavat jatkua pitkään ilman, että kukaan huomaa. Piilotetut vesivahingot talon rakenteissa voivat aiheuttaa homeongelmia, terveysriskejä ja asunnon arvon laskua. Yli 30 vuotta vanhat käyttövesiputket voivat aiheuttaa riskejä.

Maksuton käyttövesiputkiston kartoitus Helsingissä

 • Asiantuntijamme tarkastaa käyttövesiputkiston tilan ja potentiaaliset riskit
 • Suoritamme vedenvirtausmittauksen, josta saadaan selville vedenpaine
 • Täytämme huolellisesti tarkastusraportin
 • Arvioimme vesivahinkojen todennäköisyyden
 • Lopulta laadimme yhteenvedon koko tarkastuksesta

Tämän ansiosta saat tarkkaa tietoa putkistosi kunnosta ja mahdollisesta korjaustarpeesta

Käyttövesiremontin hyödyt

 • Toteutamme remontit Helsingin ja PK-seudun alueilla
 • Remontin kesto vain 1-3 päivää
 • Talossa voi asua koko remontin ajan
 • Remontti tehdään rakenteita rikkomatta
 • Käyttövesiputket pinta-asennuksena
 • Veden laatu paranee
 • Vakuutusmaksut pienenevät
 • Vesivahingon riski poistuu
 • Talon jälleenmyyntiarvo nousee
 • Nykyaikaiset vesikalusteet tuovat ilmettä
 • 10 vuoden järjestelmätakuu
Tilaa maksuton kartoitus!

Mitä asiakkaamme meistä sanovat

Erinomainen ammattitaito! Työ eteni selkeästi suojauksesta loppusiivoukseen. Asentajat kertoivat myös mielellään työn etenemisestä ja työvaiheista.

Erja NurroHelsinki

Vakuuttava ja selkeä. Läsnäoleva. Asiakas kokee olevansa tärkeä. Työnjälki on hyvää.

Mika KeskivinkkaTampere

Asentajien ammattitaito ja työn jälki oli hyvä ja he onnistuivat hyvin ottamaan perheemme huomioon remontin aikana.

Maarit ElsiläLappeenranta

Käyttövesiputkiremontti laadukkaasti Helsingin ja PK-seudun pientaloihin.

Ammattimaisen käyttövesiputkiremontin edut

Valitsemalla ammattitaitoisen putkiasentajan Liminosta putkiremonttitarpeisiisi saat useita hyötyjä. Kokeneiden asentajiemme ansiosta tunnistamme ja ratkaisemme kaikki putkistoihin liittyvät ongelmat tehokkaasti ja nopeasti.

1. Turvallisuus:

LVI-järjestelmät voivat sisältää veden ja sähkön yhdistelmiä, joiden korjaaminen tai asennus vaatii erityisiä työkaluja ja menetelmiä. Osaavat asentajamme käsittelevät näitä materiaaleja turvallisesti, jolloin sinun ei tarvitse kantaa huolta mahdollisista vaaroista tai ongelmista.

2. Korkealaatuinen työnjälki:

Kokeneilla asentajillamme on monen vuoden kokemus erilaisten putkisto-ongelmien ratkaisemisesta, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota korkealaatuista ja alan vaatimusten mukaista työtä. Sinun ei tarvitse olla huolissasi asentajien pätevyydestä tai sopimattomien osien käytöstä, kun valitset Liminon korjaustöihin.

3 .Ajan säästö:

Liminon valinta käyttövesiputkiremontin toteuttajaksi säästää usein myös aikaa. Saamme yleensä työn tehdyksi tehokkaammin, sillä tunnemme suomalaiset talot ja  osaamme diagnosoida ongelmat nopeasti ja kertoa tarkalleen, mitkä vaiheet on toteutettava korjausten suorittamiseksi oikein ja tehokkaasti .

Kaiken kaikkiaan Liminon valinta remontin toteuttajaksi takaa turvallisuuden, laadukkaan työn, kustannussäästöt ja ajansäästöt.

Kun kodissasi on mikään putkisto ongelma , valitse ammattitaitoinen ja luotettava Limino.

Käyttövesiputkiremontin vaikutus asunnon arvoon

Asunnon käyttövesiputkien remontointi on jokaisen talon elinkaaressa toteutettava peruskorjaus.  Sen lisäksi, että se parantaa kotisi turvallisuutta ja estää vesivahinkoja, se voi myös lisätä kiinteistösi arvoa merkittävästi.

Tulevaisuudessa siintävä käyttövesiputkiremontti on monelle selkeä syy jättää asunto ostamatta. Lisäksi, oikein toteuttettuna putkiremonteilla voidaan lisätä energiatehokkaita ominaisuuksia, kuten lämmityksen ajastusta, tehokkaampia lämmitysjärjestelmiä tai paremman hyötysuhteen pattereita. Toisiin remontteihin voi myös saada valtion verohyvityksiä.

Sen lisäksi, että remontit nostavat myyntihintaa, ne voivat myös houkutella potentiaalisia ostajia, jotka eivät ehkä muuten olisi harkinneet kiinteistösi ostamista. Jos päätät päivittää talosi nykyiset järjestelmät (kuten putkistot tai sähköjohdot), ostajat voivat saada mielenrauhaa tietäessään, että heidän ei tarvitse huolehtia näistä asioista muuttaessaan taloon.

Asunnon kunnostaminen voi myös vähentää pitkän aikavälin ylläpitokustannuksia parantamalla sen kestävyyttä ja tehokkuutta ajan mittaan.

 

Kaiken kaikkiaan asunnon kunnostamisesta on monia muitakin etuja kuin vain sen jälleenmyyntiarvon nostaminen – se tekee asumisesta miellyttävämpää nykyisille omistajille ja samalla houkuttelevampaa mahdollisille ostajille.

Olipa suunnitelmissasi myydä pian tai jäädä asumaan moneksi vuodeksi; investoiminen käyttövesiputkiremonttiin on lähes aina viisas päätös!