Skip to main content

Viemärin sukitus Helsinki & PK-Seutu

LVI-Limino Oy, Helsinki

LVI-Limino on paikallinen Uponor KOTI urakoitsijasi, kun vaadit LVI-alan kokemusta, laatua ja takuutyötä.

Viemärin sukitus Helsinkiläisiin taloihin ammattitaidolla

Sukitus ja putkiremontti Helsingin seudun omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin kuuluu toimenkuvaamme. Sukituksessa teemme Limino-viemäriremontit ja putkiremontissa uusimme käyttövesiputkistot ja uusimme lämmitysjärjestelmän putkistot sekä laitteet. Olemme paikallinen LVI-asennusliike, Limino Oy, Helsinki.

Sukitus on paras menetelmä viemäriputkistojen remonttiin

Sukitus on paras tapa tehdä viemäriremontti. Limino-sukitusmenetelmä on toimiva ratkaisu omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin. Toteutamme sukitukset myös ympäristökuntien omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin. Sukituksessa vanhalle valurauta-, betoni- tai muoviviemärille remontoidaan uutta vastaava kunto, hinnan pysyessä perinteistä putkiremonttia edullisemmin.

Sukitus poistaa kiinteistölle vuotavasta viemäristä aiheutuvat vesivahingot ja hajuhaitat. Lisäksi se kasvattaa kiinteistön arvoa.

Tilaa maksuton kartoitus

Putkiremontti pientaloihin

Pientalojen putkiremontti Helsinki ja ympäristökuntien alueella, toteutetaan kokonaisurakointina asiakkaan toiveiden mukaan.

Putkiremonttimme on loppuun asti suunniteltua, ja näin tehokkaasti suoritettu. Uponorin tuotteilla saamme aikaan enemmän. Voit myös asua kotonasi koko putkiremontin ajan!

Maksuton remonttikartoitus – Helsinki

Limino, Helsinki tarjoaa maksuttoman kartoituksen omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin, ja saamme näin varmempaa tietoa putkistojen ja viemärien kunnosta. Putkiremontti on tarkkaan suunniteltu alusta lähtien.

Viemärien kartoituksessa käytämme erikoiskameraa, joka taltioi viemärissä olevat heikkoudet. Kartoituksessa dokumentoidaan viemärin kunto, jolloin myös remontin hinta on tarkoin laskettavissa.

Käyttövesiputkiston kuntoa tarkistettaessa, arviointi ja yhteenveto on kirjallinen. Putkistovuotoa arvioidaan vedenvirtausmittauksen avulla.

Sukitusten asiantuntija Limino Oy

Limino Oy on täysin kotimainen pientalojen käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneerauksiin erikoistunut LVI-talo. Ydinosaamiseen keskittyminen sekä ammattitaitoinen henkilöstömme takaavat asiakkaalle vaivattoman, laadukkaan ja ennen kaikkea järkevän ratkaisun jokaisen tarpeisiin.

Suomalainen talokanta vääjäämättä vanhenee ja samalla näiden kotien putkistot ovat tulossa käyttöikänsä lopputaipaleelle. Tässä vaiheessa haluamme auttaa ja tarjota asiakkaillemme huoletonta ja laadukasta remonttikokonaisuutta – kotoa muuttamatta. Kaiken toimintamme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas ja vastuullisuus – olemmehan me talosi asialla.

Viemärin sukitus hinta-arvio laskuri

Putkiston materiaali
1
1
0

    Viemärin sukitus kokemuksia

    Ei sukitus juurikaan häirinnyt asumista. Reippaita nuorukaisia. Työ oli hyvin tehty ja paikat siistitty.

    Markku SuominenSalo

    Ammattitaito hyvää, työnjälki moitteetonta. Arvosana 10.

    Juha HeleniusLiittoinen