Skip to main content

Putkiremontti Tampere

LVI-Limino Oy, Tampere

LVI-Limino on paikallinen Uponor KOTI urakoitsijasi, kun vaadit LVI-alan kokemusta, laatua ja takuutyötä.

Putkiremontti Tampere

Laadukaasti toteuteut putkiremontit Tampereen seudun omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin on juuri sitä, mistä Limino tunnetaan.

Putkiremontissa uusimme käyttövesiputkistot ja uusimme lämmitysjärjestelmän putkistot sekä laitteet. Olemme paikallinen LVI-asennusliike, Limino Oy, Tampere.

Parhaat menetelmät putkiremonttiin

Limino-putkiremontit toteutetaan omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin Tampereen ja ympäristökuntien alueilla.

Yli 1000 toteutetun remontin kokemuksella toteutamme aina putkiremontit laadukkaasti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Tilaa maksuton kartoitus

Putkiremontti omakotitaloihin Tampereella

Pientalojen putkiremontit Tampereella ja ympäristökuntien alueella. Remontit laadukkaasti toteutetttuna kokonaisurakointina asiakkaan toiveiden mukaan.

Putkiremonttimme on loppuun asti suunniteltua, ja näin tehokkaasti suoritettu. Uponorin tuotteilla saamme aikaan enemmän. Voit myös useimmiten asua kotonasi koko putkiremontin ajan!

Maksuton remonttikartoitus – Tampere

Limino, Tampere tarjoaa maksuttoman kartoituksen omakotitaloihin ja pienkerrostaloihin, ja saamme näin varmempaa tietoa putkistojen ja viemärien kunnosta. Putkiremontit on tarkkaan suunniteltu alusta lähtien.

Viemärien kartoituksessa käytämme erikoiskameroita, joka taltioi viemärissä olevat heikkoudet. Kartoituksessa dokumentoidaan viemärin kunto, jolloin myös remontin hinta on tarkoin laskettavissa.

Käyttövesiputkiston kuntoa tarkistettaessa, arviointi ja yhteenveto on kirjallinen. Putkistovuotoa arvioidaan vedenvirtausmittauksen avulla. Pitkä osaaminen on Liminon vahvuus.

Limino Oy

Limino Oy on täysin kotimainen pientalojen käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneerauksiin erikoistunut LVI-talo. Ydinosaamiseen keskittyminen sekä ammattitaitoinen henkilöstömme takaavat asiakkaalle vaivattoman, laadukkaan ja ennen kaikkea järkevän ratkaisun jokaisen tarpeisiin.

Suomalainen talokanta vääjäämättä vanhenee ja samalla näiden kotien putkistot ovat tulossa käyttöikänsä lopputaipaleelle. Tässä vaiheessa haluamme auttaa ja tarjota asiakkaillemme huoletonta ja laadukasta remonttikokonaisuutta – kotoa muuttamatta. Kaiken toimintamme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas ja vastuullisuus – olemmehan me talosi asialla.

Laske hinta-arvio sukitukselle

Putkiston materiaali
1
1
0

    Jätä putkiremontti Liminon huoleksi

    Putkiremontissa useimmat kodinomistajat jättävät työn ammattilaisen tehtäväksi. Mutta miten valita oikea putkiasentaja, kun vaihtoehtioha on niin paljon?

    Jos etsit luotettavaa, asiantuntevaa ja kokenutta LVI-urakoitsijaa, valitse Limino!

    Limino on tarjonnut laadukkaita LVI-palveluja jo yli 1 000 toteutetun remontin verran. Kokeneet putkiasentajamme ovat nähneet monet erilaiset remonttikohteet,  jotenpystymme hoitamaan kaikenlaiset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

    Riippumatta siitä, minkälainen LVI-ongelma teillä on, Limino on täällä auttamassa!  Hoidetaan putkiremontti kuntoon nopeasti ja laadukkaasti.