Skip to main content

Sukitukset taloyhtiöille

Isännöitsijä, hoida viemärin sukitus helposti.

Viemäriremontit taloyhtiöille helposti ja tehokkaasti ilman ylimääräistä vaivaa.

Taloyhtiön viemäriremontti valmiiksi sukkana

Isännöitsijä, tee työstäsi helpompaa

Liminon helppo  ja tehokas tapa hoitaa taloyhtiöiden viemäriremontit ja lämmitysremontit. Pyydä tarjous kätevästi ja nopeasti, ja jätä tarkempi laskenta meidän huoleksemme.

Liminon malli on suunniteltu erityisesti isännöitsijöille, jotka arvostavat aikaa ja vaivattomuutta. Avullamme voit säästää aikaa, sillä me hoidamme kaiken tarvittavan projektin alusta loppuun. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille, millaisesta remontista on kyse, ja sinulle nimetty yhteyshenkilö hoitaa tarjouksen laskennan ja käy tutustumassa kohteeseen ripeästi.

Yksi Liminon mallin suurimmista eduista on, että saat käyttöösi oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa kaikki tulevat projektit. Yhteyshenkilömme on aina tavoitettavissa ja valmis auttamaan, jotta asiat sujuvat mahdollisimman jouhevasti.

Liminon ammattitaitoiset tekijät takaavat, että taloyhtiöiden asukkaat ovat tyytyväisiä remonttien lopputulokseen. Panostamme laatuun, ja siksi voit luottaa siihen, että remontit toteutetaan huolellisesti ja ammattitaidolla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme ja annamme tarjouksen juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin sopivasta remontista. Voit olla varma, että Liminon avulla hommat hoituvat hyvin ja tehokkaasti.

Öljylämmityksen vaihto

Mitä asiakkaamme meistä sanovat

Erinomainen ammattitaito! Työ eteni selkeästi suojauksesta loppusiivoukseen. Asentajat kertoivat myös mielellään työn etenemisestä ja työvaiheista.

Erja NurroHelsinki

Vakuuttava ja selkeä. Läsnäoleva. Asiakas kokee olevansa tärkeä. Työnjälki on hyvää.

Mika KeskivinkkaTampere

Asentajien ammattitaito ja työn jälki oli hyvä ja he onnistuivat hyvin ottamaan perheemme huomioon remontin aikana.

Maarit ElsiläLappeenranta

Asiantuntevaa palvelua, hyvää asiakaspalvelua. Se mitä luvattiin toteutui. Saatiin kattava informaatio mitä tällainen remontti pitää sisällään ja meidät pidettiin hyvin ajantasalla milloin remontti alkaa ja miten se etenee.

Olavi KattoRaisio

Ottivat meidät ja meidän mielipiteet hyvin huomioon työtä tehdessään. Molemmat asentajat olivat hyvin ammattinsa osaavia, ahkeria, asiakkaiden kanssa hyvin toimeen tulevia. Työn jälki oli siistiä ja asianmukaista.

Jouko RajalaNiinikoski

Hienoa jälkeä, muutama lista jäi irti mutta saamme ne itse paikoilleen. Hyvin kerrottu uudet toimintaohjeet.

Marko HilariKlaukkala