Skip to main content

Viemärin sukitus kokemuksia - Mitä asiakkaat ajattelevat?

Viemärin sukitus on moderni tapa korjata vanhentuneet tai vaurioituneet viemärit ilman suuria kaivuutöitä. Keräsimme asiakkaidemme kokemuksista viemärin sukituksesta, sen hyödyistä ja asennusprosessista.

Lvi-limino on luotettava sukitusyritys.
Jouduin teettämään sukituksen ja sain mielestäni parhaan ja halvimman tarjouksen heiltä.
-Ora

Viemärin sukituksesta on paljon hyviä kokemuksia

Viemärisukituksesta on paljon positiivisia kokemuksia

Viemärin sukitus on menetelmä, jossa vanhaan putkeen asennetaan uusi sisäputki eli sukka. Tämän ansiosta vältetään mittavat kaivutyöt ja mahdolliset rakenteiden purkamiset. Sukitusprosessissa käytetty materiaali kestää jopa 50 vuotta, mikä tekee siitä erittäin pitkäikäisen ratkaisun.

Yleisimmät hyvät kokemukset sukituksessa liittyvätkin juuri hintaan, nopeaan remontointiin sekä vähäiseen häiriöön asukkaille.

Öljylämmityksen vaihto

Jari-Pekan kokemuksia sukituksesta

Kyseessä vuonna 1968 valmistunut talo, jonka viemäreiden kunto on huono. Laitoin viestiä sukitusmahdollisuudesta yritykseen ja vastaus tuli viidessä minuutissa (!) ja tarkistuskäynti sekin alle kahdessa tunnissa. Työstä sovittiin ja erinomaiset ja asianosaavat asentajat suorittivat ”kirotun hankallien” putkien sukitukset erinomaisella ammattitaidolla ja juohevalla informoinnilla ja mukavalla olemuksellaan. Työ vaati muutoksia, jotka hoituivat mallikkaasti ja osaavasti. Työstä jäi luotettava ja varma kuva. Aikataulu piti, jopa alittui. Suosittelemme LVI-Liminoa todellakin! Kiitos vielä asentajille Markukselle ja Aatille!

Jarin kokemuksia Liminon sukitukartoituksesta

Edustaja kävi koska halusin hintaarvion viemärin sukituksesta. Viemäri kuvattiin ja minulle näytettiin hyvin mitä likaa siellä oli ja kerrottiin miten voi pitää viemäreitäni kunnossa . Lopputulos oli että edustaja sanoi ettei ole syytä tehdä mitään korjauksia tai sukituksia koska viemärit ovat aivan kunnossa ja muistutti aina silloin tällöin ohjeíden mukaisesta huollosta . Erittäin miellyttävää palvelua joka ei kuitenkaan maksanut mitään . KIITOS .

Tilaa maksuton kartoitus

Samin sukituskokemus

Asiantunteva toimija, viemäriputkien sukitus hoitui hiukan luvattua nopeammassa aikataulussa ja asiakas pidettiin kartalla työn etenemisestä.

Pekka jakaa kokemuksia Liminon viemärisukituksesta

Viemärien sukitus sujui ammattitaitoisilta asentajilta sujuvasti ja jälki oli siistiä. Suojasivat lattiat hyvin ennen asennusta ja siivosivat hyvin jälkensä työt tehtyään. Mukavat asentajat ja kertoivat avoimesti työvaiheista ja mitä milloinkin tekevät.

Markolle onnistunut putkisukitus

Erittäin hienosti kaikki toimivat alusta loppuun asti. Voin vahvasti suositella LVI-Liminoa kaikille.
Kiitos vielä Suuresti tekemästänne urakasta.

Tilaa maksuton kartoitus

Markku sai sukan putkeen

Hommat alkoi silloin kun sovittiin, suojasi paikat hyvin, tiedottaminen toimi, eli mitä on menossa ja mitä tekemättä. Saatiin videota ennen ja jälkeen sukitusta. Jos ongelmaa putkissa, tekijöillä oli heti ratkaisu asiaan. Loppusiivouksessa ei myöskään moitittavaa

Mitä asiakkaamme meistä sanovat

Erinomainen ammattitaito! Työ eteni selkeästi suojauksesta loppusiivoukseen. Asentajat kertoivat myös mielellään työn etenemisestä ja työvaiheista.

Erja NurroHelsinki

Vakuuttava ja selkeä. Läsnäoleva. Asiakas kokee olevansa tärkeä. Työnjälki on hyvää.

Mika KeskivinkkaTampere

Asentajien ammattitaito ja työn jälki oli hyvä ja he onnistuivat hyvin ottamaan perheemme huomioon remontin aikana.

Maarit ElsiläLappeenranta

Asiantuntevaa palvelua, hyvää asiakaspalvelua. Se mitä luvattiin toteutui. Saatiin kattava informaatio mitä tällainen remontti pitää sisällään ja meidät pidettiin hyvin ajantasalla milloin remontti alkaa ja miten se etenee.

Olavi KattoRaisio

Ottivat meidät ja meidän mielipiteet hyvin huomioon työtä tehdessään. Molemmat asentajat olivat hyvin ammattinsa osaavia, ahkeria, asiakkaiden kanssa hyvin toimeen tulevia. Työn jälki oli siistiä ja asianmukaista.

Jouko RajalaNiinikoski

Hienoa jälkeä, muutama lista jäi irti mutta saamme ne itse paikoilleen. Hyvin kerrottu uudet toimintaohjeet.

Marko HilariKlaukkala